love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle -

❮Reading❯ ➿ love you mr arrogant Author Aliesha Kirana – Cutabovebarberagency.co.uk Zaara Amirah punya impian yang sama seperti impian tipikal gadis biasa iaitu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam pReading love you mr arrogant Author Aliesha Kirana Cutabovebarberagencycouk Zaara Amirah punya impian yang sama seperti impian tipikal gadis biasa iaitu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam p Zaara Amirah punya impian yang sama seperti impian tipikal gadis biasa iaitu love you Kindle membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam perangkap lamaran paksa dari seorang jejaka yang asing dalam hidupnya Zafriel Irham Dek kerana ingin terlepas dari genggaman Sherry menantu pilihan ibunya Zafriel Irham memaksa Zaara Amirah menjadi isterinya dengan menjadikan sebuah janji sebagai modalItu harga yang kau perlu b

Ayar sebab tak kotakan janji Sekarang jangan banyak cakap kahwin dengan aku Titik – Zafriel IrhamDemi sebuah janji Zaara Amirah reda menerima kehendak Ilahi Biarpun tiada cinta Zaara Amirah rela demi menjaga maruah diri dan keluarganya dari dipijak pijak jejaka bongkak itu sewenang wenangnya Namun Zaara Amirah tidak menyangka keputusannya itu membuatkan hidupnya kacau bilau melayan karenah Zafriel Irham yang berhati kering dan tinggi egonya Apa Atas lantai niKat mana mana saja yang kau suka Tapi bukan atas katil mahal aku ni Buat kotor sajaKotor Awak yang nak kahwin dengan saya kan lepas tu awak cakap saya kotor pulak Kalau awak tahu saya kotor buat apa awak kahwin dengan saya Awak fikir tak perasaan saya bila awak paksa saya kahwin dengan awak dulu Awak fikir pasal diri awak saja kan Pasal saya ni awak tak fikir langsung A

love pdf arrogant epub love you epub love you mr arrogant PDFEPUBAyar sebab tak kotakan janji Sekarang jangan banyak cakap kahwin dengan aku Titik – Zafriel IrhamDemi sebuah janji Zaara Amirah reda menerima kehendak Ilahi Biarpun tiada cinta Zaara Amirah rela demi menjaga maruah diri dan keluarganya dari dipijak pijak jejaka bongkak itu sewenang wenangnya Namun Zaara Amirah tidak menyangka keputusannya itu membuatkan hidupnya kacau bilau melayan karenah Zafriel Irham yang berhati kering dan tinggi egonya Apa Atas lantai niKat mana mana saja yang kau suka Tapi bukan atas katil mahal aku ni Buat kotor sajaKotor Awak yang nak kahwin dengan saya kan lepas tu awak cakap saya kotor pulak Kalau awak tahu saya kotor buat apa awak kahwin dengan saya Awak fikir tak perasaan saya bila awak paksa saya kahwin dengan awak dulu Awak fikir pasal diri awak saja kan Pasal saya ni awak tak fikir langsung A

love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - .

10 Comments on "love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle -"

  • Kiki

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBFair warning I tend to be personal about my review sebab I also post this to my blog HERE I can’t write my own story but I’m a huge complainer Also spoiler alert Just done with this novel and I'm very happy with it Setelah struggling nak habiskan novel yang sebelum ne I baca which still belum habis I baca I decided to read this novel yang sememangnya dah lama I letak on my bed headboard sebab I heard the drama is currently on di TV I rasa macam pernah came across this kind of writing style Kata kata seru di luar dialog memasukkan hehe di dalam dialog I rasa I pernah komen sebelum ne Then I realised that the author ne is the same one yang menulis cerita Cinta Bersaiz XXL No wonder la However this novel is Aliesha Kirana's first so I baca dah terbalikI tak beberapa suka dengan title buku Maybe I ne anti si


  • indahuda dezy

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBagreed with comment cite ni klisefor me it's too simplemcm klu masak tu xcukup garam kothihiusaha lg Aliesha Kirana


  • Raden

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBJalan cerita ini sangat menarik Penulis pandai membuat pembacanya tertanya tanya sepanjang pembacaan mereka Namun pada pendapat saya masih banyak yang perlu dilakukan oleh penulis untuk membuat naskah ini lebih baik dan lebih OOOmmph You know what I mean There are some parts yang terasa agak tergantung But it is okay mistakes is another way to learn because I know that it's not easy to write So BRAVO to the author Now that your story has made its way to the TV screen you'll have chance to soar even higherWhy not try to write a better story with a better use of language after this Just an opinion from a fan ;Ikhlas Raden Puteri


  • Yasmine

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBThe Korean drama in novel version Definitely worth it


  • Cik Anje

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBThe novel is very bestt Romanticaaaa


  • Fiizaa

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBThe story is interesting So addictive that I cannot stop reading I finished the book in 2 days Love the main characters Love also the story development in each chapter


  • Sharin

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBI L O V E I Tthanks to the writer hope i can see you thanks a lot


  • Afrina Zulkifli

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBa good book to read it will make you laugh at how cheeky the hero can be


  • Fynaazam

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBBest


  • Deeveyah

    love you mr arrogant MOBI Õ love youKindle - love pdf, arrogant epub, love you epub, love you mr arrogant PDFEPUBthe best book ever


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *