PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç

❮Read❯ ➵ Antologi Rasa Author Ika Natassa – Cutabovebarberagency.co.uk Tiga sahabat Satu pertanyaan What if in the person that you love you find a best friend instead of a lover?K e a r aWere both just people who worry about the breaths we take not how we breatheHow can Read Antologi Rasa Author Ika Natassa Cutabovebarberagencycouk Tiga sahabat Satu pertanyaan What if in the person that you love you find a best friend instead of a lover?K e a r aWere both just people who worry about the breaths we take not how we breatheHow can Tiga sahabat Satu pertanyaan What if in the person that you love you find a best friend instead of a lover?K e a r aWere both just people who worry about the breaths we take not how we breatheHow can we be so different and feel so much alike Rul?Dan malam ini tiga tahun setelah malam yang membuatku jatuh cinta my dear dan aku di sini terbaring menatap bintang bintang di langit pekat Singapura ini aku masih cinta Rul Dan kamu mungkin tidak akan pernah tahuThree years of my wasted life loving youR u l yYang tidak gue ceritakan ke Keara adalah bahwa sampai sekarang gue merasa mungkin satu satunya momen yang bisa mengalahkan senangnya dan leganya gue subuh itu adalah kalau suatu hari nanti gue masuk ke ruangan rumah sakit seperti ini dan Denise sedang menggendong bayi kami yang baru dia lahirkan Yang tidak gue ceritakan ke Keara adalah rasa hangat yang terasa di dada gue waktu suster membangunkan gue subuh itu dan berkata Pak istrinya sudah sadar dan bahwa gue bahkan tidak sedikit pun berniat mengoreksi pernyataan itu Mimpi aja terus RulH a r r i sSenang definisi gue elo tertawa lepas Senang definisi elo? Mungkin gue nggak akan pernah tahu Karena setiap gue mencoba melakukan hal hal manis

Yang gue lakukan dengan perempuan perempuan lain yang sepanjang sejarah tidak pernah gagal membuat mereka klepek klepek ucapan yang harus gue dengar hanya Harris darling udah deh nggak usah sok manis Go back being the chauvinistic jerk that I loveThats probably as close as I can get to hearing that she loves meKisah kosmopolis ini sesungguhnya mengangkat tema klasik cinta saling silang yang menanti titik temu Dalam bukunya kali ini dengan berani Ika Natassa memerankan setiap tokoh dan bercerita dari sudut pandang mereka masing masing membuat dinamika yang menarik tajam cerdas sekaligus humoris sepanjang cerita Untuk penggemar chicklit atau buku buku bertema metropop karya Ika Natassa ini tidak sepantasnya dilewatkan Dewi Lestari penulisLove this novelDengan banyak karakter dan cerita yang disuguhkan Ika memberikan cerita yang jujur apa adanya dan membumi Novel ini berbeda dengan novel novel sebelumnya tanpa kehilangan signature sang penulis If only every book I read was this good Ninit Yunita penulisSebagai pembaca sok pinter berkali kali saya berusaha menebak alur novel ini Berkali kali juga saya cengar cengir karena twist yang muncul tak terduga mementahkan tebakan itu dan tanpa disadari saya sudah hanyut dalam cerita ini Ikut frustrasi bersama Harris Ikut sedih bareng Keara Ikut jatuh cinta dengan Ruly Novel ini wajib dibaca kalau kamu sudah bosan dibuai novel bertema sejenis dengan cerita yang too good to be true Novel ini akan bikin kamu terharu bahagia sedih sebal dan akhirny

antologi ebok rasa pdf Antologi Rasa EpubYang gue lakukan dengan perempuan perempuan lain yang sepanjang sejarah tidak pernah gagal membuat mereka klepek klepek ucapan yang harus gue dengar hanya Harris darling udah deh nggak usah sok manis Go back being the chauvinistic jerk that I loveThats probably as close as I can get to hearing that she loves meKisah kosmopolis ini sesungguhnya mengangkat tema klasik cinta saling silang yang menanti titik temu Dalam bukunya kali ini dengan berani Ika Natassa memerankan setiap tokoh dan bercerita dari sudut pandang mereka masing masing membuat dinamika yang menarik tajam cerdas sekaligus humoris sepanjang cerita Untuk penggemar chicklit atau buku buku bertema metropop karya Ika Natassa ini tidak sepantasnya dilewatkan Dewi Lestari penulisLove this novelDengan banyak karakter dan cerita yang disuguhkan Ika memberikan cerita yang jujur apa adanya dan membumi Novel ini berbeda dengan novel novel sebelumnya tanpa kehilangan signature sang penulis If only every book I read was this good Ninit Yunita penulisSebagai pembaca sok pinter berkali kali saya berusaha menebak alur novel ini Berkali kali juga saya cengar cengir karena twist yang muncul tak terduga mementahkan tebakan itu dan tanpa disadari saya sudah hanyut dalam cerita ini Ikut frustrasi bersama Harris Ikut sedih bareng Keara Ikut jatuh cinta dengan Ruly Novel ini wajib dibaca kalau kamu sudah bosan dibuai novel bertema sejenis dengan cerita yang too good to be true Novel ini akan bikin kamu terharu bahagia sedih sebal dan akhirny

10 Comments on "PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç"

  • Daniel

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubIka NatassaAntologi RasaGramedia Pustaka Utama344 pages15 Homophobic pretentious and pompous Antologi Rasa renders the worst ualities you've often encountered in Ika Natassa's booksThe whole situation with most of Ika Natassa's books Antologi Rasa specifically is like Potemkin village Its gorgeous book cover is designed to deceive the readers to believe that its content is worth to read than it really is But this is just one part of façade Antologi Rasa is built upon intricate layer and layer of frontages the book cover; the plethora of trivia about The Rolling Stones' concert HG Wells' Time Machine F1 statistics; Keara's audacity loudness and her bad girl persona that even puts the old Awkarin the new Awkarin on


  • Aqmarina Andira

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubI love the cover But not a fan of the content It's a big city self centered girl's life And truth is I don't care about it


  • Nilam Suri

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubHookay this book is really confusing and not because it used three POVNaturally i always love Ika's books and I enj


  • indah

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubREAL TORMENT i hate every second of it


  • distressedbutterfly

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubDear Ika NatassaWhy in the world I give 2 stars?Well kelebihan cerita ini adalah diksinya yang membuat cerita ini terasa personal seolah kita mengenal dekat tokoh tokoh yang ada Sarkasme dan uote yang disertakan cukup bagus dan saya menyukainya Cerita ini juga mengajarkan kita bahwa it’s not always good to stereotyping everyone Prejudice lead us to a complicated and unnescessary missunderstandingNamun saya ilfil karena


  • Winna

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubWeekend readI liked Divortiare so I did look forward to the release of this book Story wise despite flawed and sometimes self centered characters I find the story to be uite engaging In fact that's the author's best trait; she can always engage the readers in even the most mundane topic and make it feel personal and easy to relate toA few things I'd like to comment on the three main characters Keara Harris and Ruly are distinct enough for readers to be able to differentiate them through different narratives but most of them are too similar to the characters from the author's previous books Perhaps it's because they have the same job lifestyle and preferences but I wish I'd seen a different side and personality Reading the book also sometimes feels like seein


  • Vanda Kemala

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubFinally done with this book and I feel so warmMetropop banget tapi buku ini berhasil bikin sudut pandang dari masing masing tokoh terasa nyata Ceritanya asyik walaupun pas baca rasanya dibuat kayak sprint dan susah buat berhenti Permainan konflik batin yang hidup yang buat buku ini makin menarik Endingnya cukup manis but yeah it didn't same with what I was thinking aboutThis is the first time I read Ika Natassa's book and eventhough I don't really like metropop novel I enjoy this book So much


  • Shanya Putri

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa EpubYooo I only read this because I'm pretty interested in the movie out on Feb 14 I REALLY LOVE BOOK TO FILM ADAPTATIONS And I actually want to watch the movie because of the cast Refal Hady Since the book is free on iJak I just gave it a goI kinda feel like I hate this book but I also love it?? The plot well confuses me a lot The timing jumps from one setting to another Three PoVs are actually fine And it took a week for me to finally finish this book The characters are fine too but not really Anyway I'm still planning to go to see the movie I can't wait


  • Laila Dimyati

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa Epub3 years of waiting is over Antologi Rasa finally released 3 years of expecting from Ika Natassa out of the 2 thumbs up Divortiare Somewhat I could smell this book could be a blast starting from last year while Ika keep tweeting about making a new book In the meanwhile she did also tweeting that she only wrote if not tweeting LoLAnd my guess is trueThis book is hell of a book Ika is putting the reader through point of few of each main characters which is something new to me lead me only deep diving into one's character I enjoyed being the swiftful Keara being the dumb Ruly being the dumber Harris even being the womaniz


  • Bilqis Anggun Zafirah

    PDF EPUB Ika Natassa ✓ ✓ Antologi Rasa ePUB ç antologi ebok, rasa pdf, Antologi Rasa Epub I once loved this book so much I read it when I was in high school and you know if i was here that time I would give this book 4 or even 5 stars for this book But people change and I've changed After re reading it again after a few years my feelings and ratings toward this book starts to change tooI decided to re reading this book because it's going to be a movie soon I


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *